Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bunun midein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda anlatım tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve kıvılcım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Başka yandan binaların yemeden içmeden çabucak her katlarından yangın merdivenlerine çıkan bir yangın kapısı ya da yangın kapıları mutlaka olmalıdır. En azca hükümn merdivenleri denli önemli olan yangın kapıları, yangın esnasında insanların hayata baştan selam dedikleri kapı olur. Bütün bu özen edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya gülmeyen bir deney ve kalite mucip bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en nitelikli ve en deneyimli ihtimam ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Tatminkâr söndürme sisteminin seçiminden sonrasında sistemin ve anne unsurlarının montajını binayor, sınav ederek devreye derç davranışleminden sonrasında teslimini sağlamlıyoruz.

Yangına karşı güvende geçmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi güvenliğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla yüreklilik teşkil etmekteyiz.

Yangın kapısı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kurmak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk müdafaaname hattıdır lakin önemli boşlama sahaı olmaya devam etmektedir.

Dışarıdan girişe yakışır bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), muhtevaeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kalıp Yangın Merdiveni Kapısı için gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı yangın kapısı taksimmlerden ayrılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde Yangın Çıkış Kapısı üretilmektedir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının rahat açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page