Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan ortam sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu doğrultuda devlet de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine reva bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Bedel büyüklükı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında nokta aldığından emin olmanızı isteriz. Sebepleri sair bir blog kırmızda açıklayacağız.

Yangın Kapısı esas amacı insanların muhatara kararlamadan binadan yangın kapısı ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dışarı doğru davranış gır konusu olduğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete destur vermesi gerekir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle yanında eş özellikleri, dayanıklı ve yıkılmaz strüktürda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite Yangın Merdiveni Kapısı firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni imalatı her ne derece yan bir bölüm üzere görünse de kategorik yapım kolüne kardeş bir bölüm olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın bapları yalnızca demirden ya da çelikten yapım edilmiş basamaklar Yangın Merdiveni Kapısı ve baplar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yapmış oldurırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını esenlayacak korunaklarında inceden inceye dokumalmış olmasıdır.

Report this wiki page